tiistai 22. heinäkuuta 2014

Inkoon saaristossa


Kyllä meitä lomalaisia hellitään, pari päivää maltoimme olla mökillä palautumasta edelliseltä retkeltämme kun jo mielessä alkoi suunnitelma retkestä lähisaaristoon ja yhteen aivan erityiseen lempipaikkaamme. Ja tietysti vuosipäiväämmekin olisi ihanaa juhlistaa juuri tässä saaressa. Meitä onnisti, kukaan muu ei juuri tänään ollut varannut paikkaamme :-)

Vesi oli lämmintä, joskin sinilevä oli saapunut osiin Inkoon saaristoa, tämä olikin odotettavissa nähtyämme aikaisemmin saaristomeren tilanteen.
Ei siitä nyt sen enempää, vaikka Itämeren surkea tila kyllä puhuttaa ja askarruttaa meitä kovasti.

Ei saa valittaa, enkä valitakaan, mutta sen verran helteistä oli, että varjoinen paikka oli kovassa huudossa niinä päivinä, sitä kylläkin nyt hieman ihmettelen kun kirjoitan tätä tekstiä kuukautta myöhemmin, heh.



Ehkä parasta kesässä oli ihanan lämpimät kesäillat, auringonlaskut ja ja ja ... kaikki !



Nämä ukkospilvikuvat ovat eräältä elokuun alun retkeltämme. Olimme jo turvallisesti rantautuneet kun tämä ukkosrintama sivutti meidät. Todellakin, emme saaneet kuin pari hassua pisaraa päällemme vaikka jossain vaiheessa näytti siltä että saamme kunnon ryöpyn niskaamme. Hienon näköistä oli kuitenkin sivusta katsoa, onneksi siis sivusta :-)




1 kommentti:

Paula-Maija kirjoitti...

Aivan mielettömiä ukkospilvikuvia! Niitä on kyllä ihan kiva katsella turvassa saaresta käsin :)