lauantai 19. heinäkuuta 2014

Bolanskär

Maittavan aamiasen jälkeen suuntasimme Nauvosta ensin ystäviemme kesämökille Paraisten Stortervolandetiin. Parin tunnin vierailun jälkeen olikin aika lähteä eteenpäin, meillä oli pari luonnonsatamakohdetta mietittynä valmiiksi, nyt vain katsomaan mikä niistä miellyttäisi meitä parhaiten.
Ensin ajoimme Duvholmiin jossa ns. parhaat paikat olivat jo kansoitettu, Plään B oli Bolanskär joka sijaitsee Duvholmista suoraan etelään. Kolmaskin vaihtoehto oli kaapelinmitan päässä eli Dalskärin retkisatama. Ankkuroimme kuitenkin Bolanskärin kallioiseen ja syvään pohjoisrantaan.


Tukahduttavan kuuma ja helteinen päivä, onneksi täällä sinilevää ei juuri ollut ja pääsimme uimaan ja snorklaamaan. Illalla virittelimme retkigrillimme ja nautimme kauniista auringonlaskusta, kuten jokaisena iltana tämän kesän retkillämme. Kyllä meitä on tänä kesänä hemmoteltu säiden suhteen !


Yön aikana tuuli voimistui ja kääntyi koilliseen ja myöhemmin itään, se tiesi tässä landauspaikassa melkoista aallokkoa ja huonosti nukutun yön. Seuraavana päivänä emme saaneet ankkuria käsivoimin nostettua joten sen puolesta olisi voinut nukkua rauhassa.


Laskujemme mukaan 22 poikasta !!

Ei kommentteja: